IMG_3465

Van jongs af aan was Simon al geïnteresseerd in theater en muziek. Van het bouwen constructies tot het uit testen van de echo in tunnels. Ook stond hij al van jongs af aan zelf op het podium. Eerst bij zijn moeder Hetty van Beek ‘De Reizende Speeldoos’ en later met verschillende bandjes.

2014-04-04 19.10.40

Sinds hij op z’n 15e met z’n oom Wil van Beek mee ging voor een snuffel stage bij 013 was z’n liefde voor het vak geboren! Een jaar later begon hij aan de MBO opleiding Theatertechniek op het Grafisch Lyceum Rotterdam, waar hij in het 2e leerjaar stage liep bij Theaters Tilburg en in z’n 3e leerjaar bij Hans van de Ven.

Ook in dat jaar werd hij gevraagd om het licht te komen doen voor de band Gare du Nord, wat zijn eerste betaalde klus in de techniek werd.

Na zijn opleiding kreeg hij een vaste aanstelling bij Theaters Tilburg als inspiciënt theater technicus. 4 jaar later kreeg hij namens Theaters Tilburg de kans om als toneelmeester te functioneren in het Midi theater.

In april 2010 is hij gestopt bij Theaters Tilburg en heeft toen ruim 3 maanden als geluids technicus gewerkt bij First Impression. Vanaf September 2010 is hij fulltime bezig met z’n eenmanszaak Simon van Beek Podiumtechnieken.

Simon is all-round technicus. Podium bouwen, changeren, bandjes mixen, licht shows maken en ga zo maar door. U belt, Simon komt!

Met zijn klantvriendelijkheid, enthousiasme, positiviteit, gezelligheid en stressbestendigheid doet hij er alles aan om iedere productie tot een succes te maken.

Dus zoekt u nog een goede technicus voor uw productie? Dan weet u hem nu te vinden!

 

Naast de technische wereld is Simon ook al ruim 10 jaar actief als drummer in verschillende bands.

-2003 Proto Type (speed rock)

-2006 Grey (pop rock)

-2015 The Lucky Dice (blues rock)

-2015 The Tuesdays (punk rock)

IMG_3681